זה לא שומר, יכול להיות שיש איזושהי קובץ חסר. משהו התעדכן במשחק שלי אבל לא הבנתי כי זה היה בשפה אחרת.
Escolha sua forma de contribuição:
Sim, isso é normal.Lilith escreveu: 06 Jun 2025, Sex, 14:49 האם אני עושה משהו לא נכון? עשיתי כמה ניסיונות ותמיד חוזר לנקודה ההתחלתית. ניצחתי את היערות וגם את המפלצת בתוך האצטדיון יותר מפעם אחת, ובכל זאת כשאני חוזר, הכל כמו שהיה
זה לא שומר, יכול להיות שיש איזושהי קובץ חסר. משהו התעדכן במשחק שלי אבל לא הבנתי כי זה היה בשפה אחרת.
Estes são os locais onde você completa missões e seu progresso é registrado:
O modo Free Adventure é assim mesmo. Não grava o progresso.Lilith escreveu: 09 Jun 2025, Seg, 15:42 זה לא באמת מה שהתכוונתי לומר, למעשה אני רוצה לדעת למה אני תמיד צריך לחזור לעבור את כל היער והמערות כשאני חוזר למשחק, בין אם זה תוך כמה דקות, בין אם בשעות או בימים, אני תמיד צריך לעבור את השלבים האלה שוב.
מחסום השפה עושה לנו תעלול, אבל בכל זאת תודה.
lol ainda não temos porque não encontrei uma tabela no github do fuzziqer a unica que encontrei está em JP e é feia pra cacete não vou aplicar aquilo aqui então terei que encontrar uma tabela do psobb original e quem sabe incorporar aquiYokota Brasil escreveu: 14 Jun 2025, Sáb, 23:00 Resistência PSO está faltando a lista de drop do psobb manim